Dur az Dlikemikedd,bastın ve o gazla ara vermeden gidiyorsun

.
Üst üste attığın mesajları tek bir mesajda toplarsan,hem forum kirlenmemiş olur hem de hoş bir görüntüyle karşılaşmış oluruz.İçindekileri bir anda dök,veya taksit taksit aynı mesaja dök,eğer senin attığın mesajın üstüne yeni bir yorum gelmezse mesajları editlemeye çalışmak daha mantıklı olacaktır.
Kısaca mesaj kirliliği yapmadan,mesajlarımıza devam edelim

.
Bana ne kadar faydası dokunur bilmek isterim dez avantajlarıda olur mu.?Yorgunluk çalışma süresince zıplayamama filan.Çünkü bunlar devam ederken ben sezonu açmış maçlara çıkıyor olacam.
beni engellememesi gerekio size güveniorum sorunmu çzersiniz :alkış

Mesajlarına bakılırsa hem klüpte,hem de okul takımındasın.Bu iki ayrı topluluğun da ayrı ayrı antrenmanları olacaktır.Atıyorum günde toplam 2,3 neyse.
Bana kalırsa bu program sana bunların üzerine baya ağır kaçar.Kısaca onların üzerine bu programı uygulaman senin pestilin, rahat bir şekilde çıkartacaktır.
Aslında daha hafif programlar uygulamalısın.Örneğin Air Alert serisini takip edebilirsin.Hiç olmazsa evde rahatça uygulayacan bir program olur.
Ancak sen bu tür programlara başlamak için baya bir geç kalmışşın.Yazın başlarında başlasaydın,bu zamanlarda lige hazır bir şekilde başlayacaktın.Ama tabiki sen bilirsin,bence bu tür programları dediğim gibi,boş olduğun zamanların birinde,özellikle yazın uygula

.