Cenk'in bu Milli takımda işi yok,bunu en baştan beri konuşuyoruz zaten,takıma pozitif olarak hiç bir şey katmayan,oynadığı her dakika takıma zarar veren bu adam göz göze göre takımda tutuldu ve bütün herşeyiyle takıma çok olumlu şeyler katan,öncelikle savunma yapan,şutunu son dönemde çok iyileştiren,fast break oyununda çok iyi olan Ömer'i kesti.Bu iş kızların sevmesiyle olmaz,benim msn'deki bir ton kızda Cenk hastası, tanıdığım kızların hepsi Cenk hastası,oyununu sorsak bilmezler,sadece görüntü,peh peh yazık.
Kerem gibi Avrupa'da oynayan,şuan elimizde bulunan point guardlardan çok daha iyi olan adamı almadı,ayrıca Kerem'in İspanyol taraftarlar tarafından getireceği desteğide unutmamak lazım,hadi yine geçelim taraftarı, oyunsal anlamda getirdiği katkı yeter de artar bile.Hakan'ı aldı,neymiş efendim 2010,geç bu işleri.
Mirsad,Hüseyin bu isimlere bir iki isim daha eklenebilir bunlarda çok rahatlıkla takıma girebilirdi,hem de şimdikilerden çok daha iyi durumlardı,ama Tanjevic efendi 2010'u düşündüğü için herkez heba oldu,emeklere heba oldu..
Bu takımda şuan görmek istediğim sadece bir koç var,o da usta koç Aydın Örs,savunma üstadı,oyuncuları birarada tutabilen,çok iyi motivasyon veren ve Türkiye'nin en iyi koçlarından olan Türk koç,Türk koç kısmını vurgulayarak söyledim çünkü bir Milli-Takım'ın başına yabancı gelmesini olumlu karşılamıyorum ben,Türk Milli Takımını Türk koç çalıştırmalı,hem de elimizde bu iş için adamlar varken,yabancılara yönelmek yanlış.Bu koltukta Aydın usta oturmalıydı bence,ama Tanjevic bey oturuyor,otur bakalım ne zamana kadar orada kalacaksın cidden merak ediyorum.