Gönderen Konu: Yemişim Milli Takımı Saçlarım Bozulmasın  (Okunma sayısı 4307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Yemişim Milli Takımı Saçlarım Bozulmasın
« : 27 Ağustos 2007, 06:35:06 »
Çok fazla uzatmayacağım kıvırmayı sevmem bilen bilir net bir şekilde yazıyorum;

TÜRKİYE Milli Takımı burası..Ve bu takıma seçilen oyuncular bu ülkeyi terinin son damlasına kadar temsil etmek zorundalar.Aksi bir durumda gelmeyecekler Milli Takıma..
Hırvatistan maçıyla alakasız bir yazı ki beni bilenler bunuda bilirler..Varolan düşüncelerimi bir topic altında topluyorum.

Mirsad'a adam değil dediniz aldırmadınız.AMENNA..
Kerem'i niye almadılar etmediler bilinmez..Açıklaması yok..
Ömer Onan kadrodan çıkartıldı entel dantel insanlar başladılar işlemeye; Ömer yakışmıyormuş bu takıma neymiş kaldıramazmış bu yükü.
Tipini beğenmediniz siz Ömer'in..Anadolu çocuğu gibi duran,Mersin'in bağrından kopan,tipik Türk erkeği görünümlü,janjanlı laflardan uzak,Türkçesi Anadolu Türkçesine has evet evet tipini beğenmediniz Ömer'in siz ondan Milli Takımdan çıkarılmasını neşeyle karşıladınız.

Ama size Cenk Akyol gibiler layık.SİZE!!! (Sizler, kendinizi bilirsiniz..)
Jöle çocuğu,jan janlı lafların adamı,saçların bozulmasın be Cenk hadi içinde kalmasın senin içinden geçeni ben yazayım Cenk'im Akyol'um;
Yemişim Milli Takımı Saçlarım Bozulmasın..

Çevrimdışı Early

• Superstar
    • Profili Görüntüle
    • RoxTurk
Ynt: Yemişim Milli Takımı Saçlarım Bozulmasın
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2007, 09:53:35 »
Çıkan oyuncular konusunda da Cenk konusunda da çok doğru abi.biraz öfke ile yazmışsın fakat yine de içimizdekileri genel anlamda bu topicte yansıtıvermişsin.hele cenk ile ilgili en kıl olduğum mevzu da Türkiye'deki bazı kendini bilmez kız hayranların hareketleri.daha önce de bilirsin neler çekmiştik onlardan başka bir sitede.yok cenk yok ermal yok şu yok bu.onun resmini istiyorum,bunun resmini istiyorum hatta hatırlarsan bu jonjonlar için kavga dahi edilirdi.Ulan neymiş millet be diyorum şöyle bakınca.Neyse son kez söylüyorum.Ermal,Cenk  vb. herifler için onları 15 kişilik kadroda bırakmak dahi çok büyük hediye.

Ben Mirsad ve Kerem olsaydı şimdi düşünemiyorum,Dream Team Türkiye Versiyonu;

Tunçeri-Kutluay-Turkoglu-Türkcan-Okur

Konuda dik kafalı insan çok.ne yazılırsa yazılsın da bazı düşüncelerin değişmeyeceği apaçık ortada malesef...
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2007, 11:14:35 Gönderen: Eralp »

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2007, 12:23:00 »
Konuşuyoruz abi konuşmaya devam edeceğiz..Bu hoca ile olmuyor bu görüldü işte..

Şu anda bu takıma getirilecek en iyi hoca Aydın Ös ite..Aslında Otay Mahmuti bile olabilir..Sanırsam kendileride şu anda boş..Oktay hoca hiç değilse savunma bilmeyen arkadaşlar savunma öğretir, savunma ile maç kazanırız..

Şu anda rakip uzunları yıpratacak elimizde tek adam vardı o da Ermal yai..Kalması iyi oldu..Kaya belki yapabilir ama o da Ermal kadar iyi değil bu işlerde..Biraz korkaka oynuyomu deseme ne deseme bilmiyorum, siz anladınız zaten..Bu çocuk niye böyle oldu anlamadım..Acaba Memo'nun gelmesi ile mi bir şeyler oldu pek bilmiyorum..Güvensiz, orkak oynuyor..Eski Ermal yok ortalıklarda..Çabuk faul problemine giriyor..

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2007, 13:19:33 »
ya şimdi benim en çok güvendiğim yerli hocalardan ikisi boşta...örs ve mahmuti...kararlarına en güvendiğim hocalardan mahmuti sene içinde akyol u kadro dışı bıraktı biliosunuz...önce neden olduğunu anlamsam da öğrenmek bile istemedim...zahmet etmedm...çünkü içimde bu adam da şımarırsa korkusu vardı...çünkü 1 sene önce izmirde izlediğim cenk de bu sinyaller vardı...takım salona gelirken bile havasından geçilmiodu kendisinin...özenti bi çocuk gibiydi uzaktan...herkesin dikkatini çekti bu olumlu olumsuz...cenk bu takımda olmamalı bence...hak etmedi...ömer onan tutku açık kerem tunçeri gibi adamlara yazık oluyor...milli forma çok konuşanın değil çok icraat yapanın hakkıdır...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2007, 15:53:03 »
  Üstad bam teline basmışsın yine... Mirsad'ımızı milli takıma al(dıra)mayan zihniyete nasıl sövdüysek,Ömer gibi bir fast break ustası,savunma uzmanı,milli takımın en çabuk eli,vücudur,SPEDY i milli takımdan çıkaran zihniyete nasıl sövdüysek,Kerem gibi Avrupa'nın dev takımlarından birine gitmiş,orada da saha görüşü ve kritik hamleleriyle kendini kanıtlamış bir adamı yaş sınırını öne sürerek (O zaman tuttuğum takımdan İbo'yu da almasaydı binbir bahane ile ...) almayan zigniyete nasıl sövdüysek,Cenk gibi basketbolu tepetaklak düşmekte olan bir genci bu adamlara feda eden zihniyete nasıl sövdüysek bundan sonra da sövmeye devam edeceğiz!

Türk basketbolu için iyi olacaksa kendi takımım başındaki bu adama itiraz etmeye devam ediyorum,böyle bir zihniyet,böyle bir oyun yapısı olamaz ...

Türkiye şampiyonada isterse 1. olsun ki hiç inancım yok yine bu yazımın arkasındayım,maksat Türkiye'ye basket olmasın (Murat Bey'e saygılar,anlayan anlar ...)
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2007, 16:01:22 »
Anasayfamızdaki kızlar;

Alıntı
cenk in oyunu insanı uçuruyor tabi babasının da sporla ilgilenmesi etkili olmuştur,atlanta hawks a gtmesin hç bi zaman ztn nba de iyi bi takım da deil,hep efeste ve bizimle kall.atlanta daki oyununu televizyondan takip etmektense efesteki oyununu canlı izlerim daha süpper olurrr,,bnden bu kadarr

Alıntı
atlantaya gitmse çok ii olur zaten arada bi maçlarda görüorz bi de gitsn hiiiiiiiiiiiiiiiiç göremeyelm.OLMAAAAAAAAAZ!lütfen onu burda bekleyen sonsuz büyüklüki ve güzellikteki taraftarlaarına
ayıp oluo.kesinlikle burda kalmalı!

Alıntı
bence gitmemeliydi bu takımda süperdi seni canlı canlı izlemek daha güzeldi keşke kalsaydın şimdi ben seni tvlerden mi izlicem canlı canlı izlemek varken.

Alıntı
yaa cenk nereye gidersen git sen hep benim favorimsin çok sevimlisin yaa,, ayrıca oyununu da çok beeniorumm bi tanesin sen:D

Onlar seviyor jöleli saçlarını.. Şaka maka çok yorum geliyo böyle. Baya vardı bi ara dalgasını geçmiştik hatta.. MSN adresi verenler, aşkını ilan edenler vs. vs. :-D

Neyse Cenk'e gelecek olursak oyun falan 0 adamda. Kızlar seviyor diye alıyorlar heralde takıma. Maksat reyting yapalım..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2007, 18:50:32 »
Cenk'in bu Milli takımda işi yok,bunu en baştan beri konuşuyoruz zaten,takıma pozitif olarak hiç bir şey katmayan,oynadığı her dakika takıma zarar veren bu adam göz göze göre takımda tutuldu ve bütün herşeyiyle takıma çok olumlu şeyler katan,öncelikle savunma yapan,şutunu son dönemde çok iyileştiren,fast break oyununda çok iyi olan Ömer'i kesti.Bu iş kızların sevmesiyle olmaz,benim msn'deki bir ton kızda Cenk hastası, tanıdığım kızların hepsi Cenk hastası,oyununu sorsak bilmezler,sadece görüntü,peh peh yazık.
Kerem gibi Avrupa'da oynayan,şuan elimizde bulunan point guardlardan çok daha iyi olan adamı almadı,ayrıca Kerem'in İspanyol taraftarlar tarafından getireceği desteğide unutmamak lazım,hadi yine geçelim taraftarı, oyunsal anlamda getirdiği katkı yeter de artar bile.Hakan'ı aldı,neymiş efendim 2010,geç bu işleri.
Mirsad,Hüseyin bu isimlere bir iki isim daha eklenebilir bunlarda çok rahatlıkla takıma girebilirdi,hem de şimdikilerden çok daha iyi durumlardı,ama Tanjevic efendi 2010'u düşündüğü için herkez heba oldu,emeklere heba oldu..

Bu takımda şuan görmek istediğim sadece bir koç var,o da usta koç Aydın Örs,savunma üstadı,oyuncuları birarada tutabilen,çok iyi motivasyon veren ve Türkiye'nin en iyi koçlarından olan Türk koç,Türk koç kısmını vurgulayarak söyledim çünkü bir Milli-Takım'ın başına yabancı gelmesini olumlu karşılamıyorum ben,Türk Milli Takımını Türk koç çalıştırmalı,hem de elimizde bu iş için adamlar varken,yabancılara yönelmek yanlış.Bu koltukta Aydın usta oturmalıydı bence,ama Tanjevic bey oturuyor,otur bakalım ne zamana kadar orada kalacaksın cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı (!Wade!)

• Rookie
  • **
  • (!Wade Impact!)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2007, 18:55:07 »
Bu sene ligde ömer'in savunmada yaptıklarını özellikle play-off larda herkes gördü. ömer gbi savunmayı ateşleyen ve hızlı hücumlarda çok etkili olan bi oyuncu nasıl alınmaz aklım ermiyor. hırvatistan maçı kazanılsaydı bn yine bunları söyleyecektim çünkü gerçeklerin üstü kapanmamalı. Ayrıca ömer nasıl yakışmıyor anlamış değilim. ömer sahada canını dişine takıp canla başla mücadele eden bi adam bizim için de bu önemli yakışıp yakışmadığı değil. ayrıca kerem'in de bu kadro da olması bizim için çok çok önemliydi. bn aydın hocanın milli takıma getirilmesi taraftarıyım.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2007, 22:06:22 »
 Valla tanjevic denen basketbol fukarası adam geldi ne yaptı milli takım için sorarım size :? Mesela
geçen sene tanjevic in mi eseriydi o genç mücadeleci takım yada mirsad,ömer onan,kerem tunçeri
(sevmesemde adam real madrid de yaptıkları ortada) hatta bu takımda olması gerektini hep savunduğum
 ömer aşık neden süre verilmez tamam genç tecrübesiz ama semih e verilen şans onada verilmeli
    Bence tanjevic artık iflas etmeli bu takıma kesinlikle erman kunter ruhu dönmeli onun başarıları ortada
gayet iyi giderken sebebsiz yere bu takımın başından alındı bence türk takımı türklere emanet edilmeli
hatta tanjevic neden fb ülker i çalıştırırken milli takımın başında o zaman bjk ve gs ninde koçlarınında takımda
etkin olması hatta bütün tbl takımlarının koçlarının bu işe karışması gerekmez mi eğer bu avrupa şampiyonasındabaşarısız olursak turgay demirel hazretleri düşünmeli yoksa onunda koltuğu gidici.....
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2007, 22:06:01 Gönderen: lordapo »

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2007, 22:14:00 »
  Yazının hepsinde haklısın.Çok sert çıkmışsın ama sert çıkılması gereken bir konu.

Milli takımda yapılması gereken şeyler Cenk ve adlarını hatırlayamadığım ama Tanjevic'in hiç süre vermediği iki oyuncuyu kadrodan çıkarmak ve Hakan Demirel yerine Ömer Onan'ı takıma almaktı.Ama bence şu ana kadar Milli Takımda yapılan en büyük hata Cenk Akyol'un takımda tutulmasıydı.Avrupa'da başarısız olunca mı anlayacaklar bu hatalarını yada anlasalarda görmezlikten mi gelecekler hiç bilemiyorum ama bunların altında birşeylerin yattığı kesin ve bu birşeylerinde Türk Milli Takımını,bunlarca seyirciyi düşünmediği kesin.Bunlara ve bunların önünü açanlara yazıklar olsun.Bu sene keyifli bir Milli Takım izlemesi güç olucak büyük ihtimal...

Çevrimdışı Lord_Wade

• NBA Oyuncusu
  • *
  • .....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 28 Kasım 2007, 20:25:32 »
konudan baya bir zaman gecmis ama yinede icimde kalmasin soyliyicem.. cenk in oyunla bir alakasi yok.. yok yok yok iste valla hepiniz cok haklisiniz ...
Keen Claws Of the West-Memphis Grizzlies