Maraton'un son 315 metresine girip,atak yapmamıza 4 gece kaldı.Heyecan had safhada,kaygı,stres,ulan bu sene alamazsam bir sene daha bu konuları bu stres altında çalışcam mı endişesi,kısacası her türlü şey var şu aşamada.Artık buradan sonrası biraz da psikolojik,şuan kendimi iyi hissediyorum,sınava hazırım diye bilirim.Heyecanım,stresimininde etkileyeceğini düşünmüyorum beni,en azından son denemelerde hiç etkilemedi,tabii sınavın ilk 5-10 dk'sı bir duygu fırtınası yaşarım,orası kesin.
Şu son denemelerden sonra,moralim yerinde.Özellikle Matematiklerde istediğim çizgi olan alt seviye 27-28 barajını düşürmüyorum,hem de o nereden buldukları belli olmayan Geo sorularına rağmen.Tek korkum,Fen derslerinin ikisinden de yapabileceğim düşük netler ama onlarıda 26-27 Türkçe,Sosyal ile biraz olsun kapatıyor şimdilik.Sınavda Fen dersleri hariç çizgi mi korur,Fen1'den de o basit diyeceğim hataları yapmazsam kendime inanıyorum,özellikle Ankara-İzmir tarafları için.Fen'den çıkış yapamazsam ise,bizim Ktü yolları taştan gibi gözüküyor şuan ki puanlarıma göre ama tabii önemli olan sıralama.Neyse hayırlısı.