Gönderen Konu: YGS-LYS  (Okunma sayısı 102117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Ynt: ÖSeSe
« Yanıtla #75 : 14 Haziran 2008, 13:42:18 »
Herkese başarılar...Bu sene kazanması daha kolay gibi görünüyor.Liselerin mezun taplolarını göze alınca...Allah kolaylık versin..

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı OğuzCan

• Melankolik
  • Yönetici
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 14 Haziran 2008, 13:46:48 »
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar başarılar herkese.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 14 Haziran 2008, 13:50:43 »
Arkadaslar hepinize basarilar.İnsallah hepiniz istediginiz yerlere girersiniz.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 14 Haziran 2008, 13:55:34 »
Bu sene NbaTr'den baya bir kazanan çıkacak ben inanıyorum.. Yakından şahit olduklarım mesela Hüso istediği yere girecek potansiyelde. Kardeşim AoG'da son dönemlerde kemerleri sıktı  :-D O da kazanır. Ya herkes kazansın herkesin istediği oldunda bitsin gençlerin bu çilesi  :-P  :laugh:

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 14 Haziran 2008, 14:01:20 »
Başta Hüso'cum ve Onur'cum olmak üzere bütün öss'ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Allah gönlünüze göre versin.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 14 Haziran 2008, 14:03:37 »
Sezo,Hüso,Onur başta olmak üzere diğer tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin...İnş hepiniz Ege'yi kazanırsınız da beraber takılırız İzmir'de... :D

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #81 : 14 Haziran 2008, 14:31:18 »
ÖSS'ye girecek tüm arkadaşlara; gazanız mubarek olsun.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #82 : 14 Haziran 2008, 14:55:34 »
 Hüso-Onur-Haktan Abi-Sezai....
 İnşallah iiyi bir sınav olur sizler için . Başarılar.

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 14 Haziran 2008, 15:12:34 »
Sınava girecek tüm arkadaşalra başarılar...İnşallah istedikleri yerleri kazanırlar..

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 14 Haziran 2008, 15:15:41 »
Sezo,Hüso,Onur başta olmak üzere diğer tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin...İnş hepiniz Ege'yi kazanırsınız da beraber takılırız İzmir'de... :D

+1  :-D

Girin de bitsin artık bu çile...

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 14 Haziran 2008, 15:18:12 »
Gençler herkeze başarılar dilerim umarım istediğiniz yere gelirsiniz :-)

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #86 : 14 Haziran 2008, 19:55:44 »
Başarı dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim,umarım istediklerim olur.Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum,o yüzden ben en iyisi birşey demeden bilgisayarı kapatıp,bir köşeye çekiliyim.Artık İspanya bir gol atsa da,moral tavan yapsa bizde de,eheh.

Tekrardan teşekkür ederim,umarım sınav sonrası buradan güzel haberleri sizinle paylaşırım.

AoG,Sezo,Cihan başta olmak üzere,diğer sınava girecek arkadaşlara da başarılar dileklerimi buradan iletiyim,şansınız bol olsun,istediklerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle,tabii ki benimde,eheh.Neyse sınav sonrası görüşmek üzere,hepiniz kalın sağlıcakla.Haydi hoşçakalın.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 14 Haziran 2008, 20:09:44 »
sınava giren tüm arkadaşlara başarılar....

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 14 Haziran 2008, 22:29:38 »
http://www.nbatr.com/duyurular/oss-icin-tum-ogrencilere-basarilar.html
Site olarakta herkese başarılar dilemeyi unutmadık :deli:

Not:Sınava bende giriyorum bana başarılar dileyin :-D (kastamonu'dan kurtulana kadar her sene sınava girerim gerekirse :deli:)

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 15 Haziran 2008, 14:34:33 »
Geçmiş olsun herkese.

Eee nasıldı anlatın bakalım...

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #90 : 15 Haziran 2008, 14:38:13 »
İyi diyorum ama bakalım,şuan Türkçe baya iyi gidiyor,yani heyecanlıyım diye yapamadım diye düşünüyordum Türkçeyi ama iyi iyi.Neyse baktıktan sonra söylerim,şuan daha heyecanlıyım valla.

Bu arada herkese teşekkür ederim.

Çevrimdışı FernandoTorres

• One Tree Hill Fan
  • Starter
  • Nadal..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 15 Haziran 2008, 15:00:45 »
Sınava giren herkese geçmiş olsun.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 15 Haziran 2008, 15:02:25 »
Hayatta televizyonda sonuçları izlemem, bir ay sonra sonuç gelince görürüm.Geçti gitti, daha da uğraşamam, yeter...
Birinci bölüm Heat'i yenmekten daha kolaydı.Ama bence dezavantaj oldu, ikinci bölüme elimiz ısınmış giremedik..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 15 Haziran 2008, 15:17:47 »
Sınava giren bütün arkadaslara gecmis olsun.Artik gönlünüzce gezin tozun yatpi yuvarlanin :D

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #94 : 15 Haziran 2008, 17:38:35 »
Birinci bölüm Heat'i yenmekten daha kolaydı.
:-D :-D ve yine :-D

Çevrimdışı steve-nash

• Rookie
  • **
  • In the point of my fingers the ball
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 15 Haziran 2008, 20:02:47 »
ya yemin ediyorum boyle bisey gormedim ya su osym ye bak kolay olcak dediler gecen sene daha kolaydi valla yuh ya dershane denemelerinde sosyalden full ceken ben bugun 15 net yaptim valla sinir oldum

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 15 Haziran 2008, 20:29:17 »
fazla sinir stres yapmayın yazn egeyi hayatınızı yaşayın :D :D
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun...

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #97 : 15 Haziran 2008, 20:51:07 »
İlk bölüm bana kolay geldi,heyecan kasırgası yaşadığım dakikalarda ki hatalarım olmasa daha yüksek netler yapardım Türkçe,Sosyal,MatI üçlüsünden.Özellikle MatI'de boş bıraktığım iki soruya dönememek,baya kahretti beni.Sonuç olarak,kaba taslak.Türkçe 25,Sosyal 24,Matematik 25.5 olarak hesapladım.
FenI ise,benim kabus dersimdi.Bu sınav için ortalarda gezindim ama,o ben Fen yapamam psikolojisi olmasa diğer üç testte yakaladığım başarı eminim burada da olurdu,burada biraz düşerek 20'de kaldım,bunun da sırf o psikolojinin eseri olduğunu düşünüyorum,yoksa sınavdan sonra yapamadığım bütün sorular, yaptığım sorulardan daha kolay geldi bana.

İkinci bölüm ise,Matematik beklediğimden zordu.Yani aslında bir 28-29 çıkarırdım ama işte olmadı sınav anında,23'te kaldık.Olmamasınıda zamana bağlıyorum,son Mat2-Fen2 kısmında telaş yaptım baya baya,özellikle son 65 dk'ya rahat girip,son iki testim kalmışken,Geo2'de biraz oyalanıp Fen2'ye geçim dedim,yaptımda bunu ama Fen2'nin 15.sorusunda son 40  dk kalmıştı ve benim arkamda 21-22 Mat,15 Fen2 sorusu vardı.İşte burada,her zaman yaptığım soğukkanlılık olmadı maalesef,telaşlandım ve Fen'i bırakıp,hemencecik Mat'a geçtim.Öyle sorularla da uğraşmadım haliyle,çözümü uzun olarak düşündüklerimi boş bıraktım sonra dönerim diye tabii de hepsine dönemedim.Neyse Biyo2,Kimya2 filan hızlıca çöz derken,son 5 dk filan genel olarak bitti,tabii boşlar hariç.İşte o 5 dk yerinde,15-20 dk olsa,10 puan kafadan artardı,bir de FenI psikoloji yaşamasam 15 puan kafadan artıp,büyük şehirlerden sıramı hazırlardım ama KTÜ şimdilik cepte gibi,yukarıyı zorlamaya çalışırım tercih döneminde,olmazsa da Ktü'müze kıpış kıpış gider,hafta sonları da Avni Aker'e bordo-mavi formamızı alıp gideriz,tabii temennim üç büyük şehirden birine yetecek sıralamayı elde edebilmem ama olmazsa Ktü'nün de memleketim olması nedeniyle,fazla üzülmem.

Mat2 23,Fen2 16-17 civarı bu arada.250 puan civarında bekliyorum,ama beş puan aşağıda olabilir,beş puan yukarıda.Yani genel olarak 245-255 diyebiliriz, ahh diyorum çünkü 260-270 yapmamam için hiç bir neden yoktu bu sınavda,yazık oldu.Rahatça yapabilirdim 260'ı ve sonra kafacada rahat olurdum ama şimdi acaba diyorum,sıralamada düşük kalırsam diyorum,sonra seneye kalırsam diyorum,babayı tutarım diyorum  :lol:

Şimcik sıralamamı dört gözle bekliyorum,umarım 40.000 içinde yer alırım,30.000 içi müthiş olur zaten,üç büyük ilin kapıları ardına kadar açılır.Umarım bu arada,üniv'lerin kontenjan artırımı nedeniyle puanları düşer,bir anlamda sıralamarında gerileme olur,bu da bana yarar tabii ki.En azından mallığıma kaybettiğim soruların bir avantajını burada yaşamış kabul eder kendimi,üç büyük ilden birine gidersem üzüntümün yerini sevinç kaplar.Herşey bir ay sonra belli olacak,iyisiyle kötüsüyle atlattık sınavı.Artık sorular yok kafamda en azından,gerçi orada eşitliği nasıl göremedim diye kendime her dakika kızacak olsamda,odamda bir köşeye gidip,formül kağıdına bakmayacağım en azından.

Ktü cepte diye düşünüyor,üç büyük il için sıralamamı bekliyorum.Umarım Ankara'da Gazi için bir şansım olur,İzmir'de de DokuzEylül için bir atak yapacak şansım gelir elime ama Ktü olursa da sadece yapamadığım,aptallığıma giden 10-15 puana yanarım o kadar,sonra zaten Trabzon şampiyon olunca iyi ki Ktü'deyim derim belkide  :lol: Tabii bu işin makarası,umarım olur.Sıralamam 30.000 içinde gelir ama bilemiyorum,millet ne yapmış,ne yapmamış.290 yapan arkadaşımda var,230 yapanda var,200 yapanda var.Durumlar kritik üç büyük il için.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #98 : 15 Haziran 2008, 20:55:38 »
fazla sinir stres yapmayın yazn egeyi hayatınızı yaşayın :D :D
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun...
Sizin biyokimya puanları uçurmazsa, hiç olmazsa yedek kontenjandan geleyom ender yanına..Pohu yidin :D
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 15 Haziran 2008, 21:13:07 »
Sen gel de yiceğim boku ben düşünürüm... :D