0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süper satranç oynarım bilginize cesareti olan ??
Konu eskimiş,hareket getirek.Var mı satranç kapışan?Önce AoGVinsanity'i yenin ama
Mynet üzerinden kapışalım ...
Alıntı yapılan: arbalest - 04 Ocak 2009, 17:39:54Konu eskimiş,hareket getirek.Var mı satranç kapışan?Önce AoGVinsanity'i yenin ama AOG kim yaa! Havada karada yenerim onu denizde bilemiyorum ama pöff..Şaka bir yana bir aralar baya sarmıştım satranca ama uzun zamandır oynamıyorum.
Zaten beni yenen, Yasir'i hayli hayli yener anlamında söylemiş galiba
Alıntı yapılan: AoGVinsanity - 05 Ocak 2009, 21:54:47Zaten beni yenen, Yasir'i hayli hayli yener anlamında söylemiş galiba Ama sana yenilen ne yapacak?Seni yenemeyen beni yenemez işte.Neyse lafla peynir gemisi yürümez.O kadar maç yaptık ama 1-2 si tam bitti,ezdim.Ama ss de almadım.Yakın bir zamanda alacam havasını.
Alıntı yapılan: arbalest - 05 Ocak 2009, 22:24:06Alıntı yapılan: AoGVinsanity - 05 Ocak 2009, 21:54:47Zaten beni yenen, Yasir'i hayli hayli yener anlamında söylemiş galiba Ama sana yenilen ne yapacak?Seni yenemeyen beni yenemez işte.Neyse lafla peynir gemisi yürümez.O kadar maç yaptık ama 1-2 si tam bitti,ezdim.Ama ss de almadım.Yakın bir zamanda alacam havasını.Beni düelloya davet ediyorsunu yani ? Tamam! Buraya da SS'yi koyuyoruz maçtan sonra.
Çok basit bir hamleyle kaybettim.. Yazık oldu yazık.. Neyse daha önümüzde uzun yıllar var, bol bol yenerim daha Bu arada SS'den belli olmuyor pek birşey Fake bu fake