Gönderen Konu: Zıplama Geliştirme Programı 2  (Okunma sayısı 152760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İlkkan23LeBron

• Ziyaretçi
Ynt: Zıplama Geliştirme Programı 2
« Yanıtla #200 : 13 Nisan 2007, 20:11:32 »
arkadaşlar 1.hatfada örneğin 2400 m koşu war onu kaç güne bölcez örneğin 5 günde 480 m yapıo 2 günde dinlencekmiiz yani hareketler hep bölemi_?

1 hafta boyunca her gün öle yapıcaksın bölmüyüceksin onları :wink:

Çevrimdışı 23LeBron3Wade

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 22 Nisan 2007, 13:04:42 »
yarından itibaren başlıyorum bende smaç basmak istiyorum

Çevrimdışı muhammet_sahin1

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 24 Nisan 2007, 18:18:42 »
slm kadour ziyani ben 18 yasındayım 1 metre civarında zıplayabiliyorum senden bu antermanların hakkında bilgi almak isterim

Çevrimdışı carterwadetmac

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 28 Nisan 2007, 20:49:07 »
bu program boy kısaltır mı tek sorun o

Çevrimdışı Phily

• NBAtr'nin 76er'ı
  • All-Star
  • Philadelphia 76ers!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 28 Nisan 2007, 20:51:29 »
bu program boy kısaltır mı tek sorun o
Boy kısaltmaz belki ama boyunun uzamasını engelleyebilir doktor kontrolünde yaparsanız sorun çıkmaz büyük ihtimalle...

Çevrimdışı Srkn

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 15 Haziran 2007, 22:12:54 »
Benim boyum 1.65  1993 doğumluyum 75-80 cm zıplıyorum. Zıplalamı geliştirmek istiyorum en azından panyaya değmek istiyorum. Fakat bu programın gelişimime engel olup olmayacağından emin değilim. Bilgili bir arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi ya da yaşıma uygun bir program söyleyebilir mi?
McGrady  1

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #206 : 18 Haziran 2007, 14:01:35 »
Arkadaşlar;Forumdaki çoğu arkadaş bu tür konularda her zaman birbirine benzer mesajlar atıyorlar.Daha önceden de dediğimiz gibi,bu tür programların ileride ne yaşatacağı hakkında kesin bir sonuç ortaya koymamız bizden beklenemeyen bir hareket olur.
Çünkü bizler ne doktoruz ne de bu işin profesörleriyiz...

Ancak bazı dökümanlarda okuduğum kadarıyla,bu tür programların gelişmeyi tamamlamamış bünyelerde uygulanması pek normal karşılanmıyor.Boy uzamasına engel olur mu bilinmez,adı çelişki olur ama bu dökümanlarda da bahsedildiği gibi,bırakın bünyeniz gelişmeyi tamamlasın.Ondan sonra rahat rahat uygulayın bu tür programları...
Hiç olmazsa 18 yaşına kadar bekleyin.Çünkü;Gelişme bu yaşta az daha duraksıyor bildiğim kadarıyla...Bir terslik çıkmasından öte,planlı ve mantıklı olarak uygulanan program;Sizin işinize daha çok yarayacaktır.

Ayrı olarak örneğin;Body uygulamasında bile,çıkan sonuç budur.Düzensiz olarak uygularsanız önce kaslarınız şişer,şekil alır.Sonrasında bir balondan farkı kalmayarak aniden söner.Düzenli olarak uygularsanız o şisen,şekilli kaslarınız bir daha inmeyecektir ve hep öyle kalacaktır.

Kısaca bırakın az daha büyüyün.Belirli bir yaşa gelin.Programı aceleye getirmeyin.Programda ne yazıyor ise onu uygulamaya,ek birşey koymaya veya çıkartmaya çalışmayın.İmkanınız varsa da,doktor kontrolünde,onun talimatları altında yapın...Sakatlanmak istemiyorsanız;Bunları uygulamanız gerekmektedir...

O sizin vücudunuz,son karar sizin...Ama vücutlarımız bize emanettir.Mantıklı düşünerek,yanınıza kar kalan hareketler yapmalısınız...
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #207 : 03 Temmuz 2007, 10:53:53 »
http://www.youtube.com/watch?v=vetLRKaQmUI

Jordan olaya son noktayı koyar....

Evet; Jordan zıplama konusunda gerekli bilgileri ve kendine doğru gelen unsurları,arkadaşın verdiği linkteki videoda ortaya koymuş,ama dediklerinin hepsi de ingilizce.Kısaca,ingilizcesi yeterli olmayan kişilere pek yararlı olacağını sanmıyorum :|...

Ayrı olarak;Çeşitli alt yazı programları var.O tür programları,bu videonun üstünde uygularsanız belki,size yarıyacak bilgilere ulaşabilirsiniz...
ThE STaT

Çevrimdışı J.R.Smith

• NBA Draft'ında
  • SlipknotForever
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 15 Eylül 2007, 12:47:07 »
eft baya işe yarıyo...! saol paylaşım içün...!

Çevrimdışı .0.

• Yeni Üye
  • Her Şey Vatan İçin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 15 Eylül 2007, 12:53:12 »
bu programam pivot dergisinin verdigi programam iyi bi programam programın içinde koşuda olunca daha iyi oluyo paylaşım için sagol

Çevrimdışı hysteric

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #210 : 14 Ekim 2007, 19:15:06 »
18 yaşından küçükler yapmasın diye yazıyor. cidden 18 den sonra en fazla ne kadar gelişiyordur ki? ben 17 yaşındayım 80 cm falan zıplıyorum tahminen. ben de şimdi yeni yeni başladım bu zıplamayı geliştirme işine. 1 sene boyunca kasmayı düşünüyorum programların çoğunda 20 cm geliştirir falan yazıyor hemde 15 hafta da falan. ben 1 sene uygularsam ya 1.20 ye falan çıkarım yada toptan sakatlanır ömür billah sezonu kaparım :P

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #211 : 16 Ekim 2007, 00:44:26 »
Güzel bir prograam yapılırsa mutlak katkısı görünür ve bu programı yaparakda atletiziminiz artcagını düşünüyorum.Mesela bende hiç programam falan uygulamadım hayatımda ona rahmen iyi sıçragıdımı ve iyi smaç vurdugu düşünüyorum.Ben kendime bir program yaptım ama daha yapmaya başlamadım benim sıçramamın doğuşdan geldigine inanıyorum bide idmanları tam yapınca kendiliginden gelişiyo.
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2007, 13:30:21 Gönderen: ThE STaT »

Çevrimdışı Rimny

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #212 : 24 Kasım 2007, 19:22:22 »
ya yanlız bu kanguru hareketi derinlik hareketi filan onları anlamadım ben bi arkadaş resim vs açıklayıcı bişeyler koyabilirmi rica etsem?

Çevrimdışı m£m0

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #213 : 18 Aralık 2007, 14:36:34 »
arkdslar bişey srmak istiorum zıplamanın yanında şut gelştrme programı fln blyormsnz bide bilek kuvvetlendrme nasıl olablr acaba ! <miami>

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #214 : 19 Aralık 2007, 22:40:34 »
bilek kuvvetlendirmeyi anca saglık topları var onları alıp duvarın karsında geçip parmack ucunda vura atmak demek istedigimi anlamıiındır

Çevrimdışı eray323232

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #215 : 19 Ocak 2008, 19:29:15 »
Ya beyler benim boyum 184 cm yasım 16 o kadar çalısıyorum ama daha 285 cm lik çembere ancak değebiliyorum hadi ben neyse bizim türk gardlar bile basamıyor siz nasıl oluyorda 175 cm lik boyla basıyorsunuz anlayamıyorum ya sizin bastığınız potalar 305 cm degil 205 cm yada hepiniz çok iyi zıplıyorsunuz ve buralarda sürünüyorsunuz anlayamadım gitti

Kol uzunluğum 68 cm, 50-55 zıplıyorum(yaşıma göre iyimi bilmiyorum)değil 305e smaç basmak 290 a basamıyorum 10 cm daha istiyor siz nası8l oluyorda basıyorsunuz anlamıyorum sizce zıplamam iyimi boyuma ve yasıma göre ve sizce yas artarsa zıplamaya bir etkisi olurmu mesala 18 e gelince ne kadar artar benim tahmini. bilgilendirirseniz sevinirim abilerim ablalarım
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2008, 19:44:28 Gönderen: Th3STaT »

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #216 : 19 Ocak 2008, 19:42:16 »
Hiç smaç basmadığım için birşey diyemeceğim ama illa smaç basmaya da gerek yok sanırım..
Neyse bilgisi olan varsa detaylı bir şeyler yazar..

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #217 : 19 Ocak 2008, 19:46:16 »
  Sen smaç basmadan da bizim yıldızımızsın :-D
  En azından birileri gibi atmadığın için ..
  Derler ki 65 cm zıplarım smaç falan hikaye artık hedefim 378 derece dönüp basmak :-D
  Kemal smaç basmasa da rüyalarında basar ya ayrı konu :-D

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #218 : 19 Ocak 2008, 19:53:31 »
  Sen smaç basmadan da bizim yıldızımızsın :-D
  En azından birileri gibi atmadığın için ..
  Derler ki 65 cm zıplarım smaç falan hikaye artık hedefim 378 derece dönüp basmak :-D
  Kemal smaç basmasa da rüyalarında basar ya ayrı konu :-D
:lol: :lol: :lol: Çıtırımsı bir mesaj olmuş ki koptum  :-D
Kaan'ım öyle deme aslında iyi basarım ben  :-D Walla smaç konusunda The Stat kardeşimiz bilgi verir herhalde :-D
Evet top Konyalımda :-D

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #219 : 19 Ocak 2008, 19:59:25 »
Ya beyler benim boyum 184 cm yasım 16 o kadar çalısıyorum ama daha 285 cm lik çembere ancak değebiliyorum hadi ben neyse bizim türk gardlar bile basamıyor siz nasıl oluyorda 175 cm lik boyla basıyorsunuz anlayamıyorum ya sizin bastığınız potalar 305 cm degil 205 cm yada hepiniz çok iyi zıplıyorsunuz ve buralarda sürünüyorsunuz anlayamadım gitti

Kol uzunluğum 68 cm, 50-55 zıplıyorum(yaşıma göre iyimi bilmiyorum)değil 305e smaç basmak 290 a basamıyorum 10 cm daha istiyor siz nası8l oluyorda basıyorsunuz anlamıyorum sizce zıplamam iyimi boyuma ve yasıma göre ve sizce yas artarsa zıplamaya bir etkisi olurmu mesala 18 e gelince ne kadar artar benim tahmini. bilgilendirirseniz sevinirim abilerim ablalarım

Öncelikle Türklükle veya GayriTürklükle uzaktan yakında ilgisi yok bu işin ..İnsanların bedensel özellikleriyle yani nasıl diyim vücut yapısına göre bu smaç meselesi özetlenebilir aslında.Atıyorum Nate Robinson'un boyu çok mu uzun ?? Adamın boy 1-75 ama smaç şampiyonu olmayı da çok da iyi biliyor..İş kendini geliştirebilmekte bitiyor bir bakıma,bu tür programlar da boşuna hit almıyor tabi ki..Bu türden programları gayet de düzgün uygularsan niçin sen de smaç basmayasın ?? Sana tavsiyem " Air Alert III " programını uygulaman olabilir..

Ayrıca kilo durumlarının nasıl onu bilmiyorum.Kilon da boyun ile orantılı olursa ortaya daha da güzel bir iş çıkabilir.. Yaş ile de o kadar paralel bir bağ olduğunu sanmıyorum ;)
ThE STaT

Çevrimdışı eray323232

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #220 : 21 Ocak 2008, 19:03:46 »
68-69 civarı kilom var bide benim kolum kırılmıstı alçak bir potada ondan sonra basabildiğim yerlere bile basamaz hale geldim korkuyor olabilirmiyim basmaktan alakası varmıdır.ayrıca air alertı uyguladım ama 5 inci haftada bıraktım kıştan dolayı yararı oldu ama soğukta yapmasıda çok zor oluyor ilkbaharda falan baslayacagım.

ayrıca demişsiniz ya smaç basmasanda olur.valla basamayıncada çoluk çocuk bile dalga geçiyor bende biliyorum herkesin yeteneği yok ama sonuna kadar kullanacağım şansımı.ilginiz için sağaloun
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2008, 19:05:28 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #221 : 21 Ocak 2008, 19:51:13 »
68-69 civarı kilom var bide benim kolum kırılmıstı alçak bir potada ondan sonra basabildiğim yerlere bile basamaz hale geldim korkuyor olabilirmiyim basmaktan alakası varmıdır.ayrıca air alertı uyguladım ama 5 inci haftada bıraktım kıştan dolayı yararı oldu ama soğukta yapmasıda çok zor oluyor ilkbaharda falan baslayacagım.

ayrıca demişsiniz ya smaç basmasanda olur.valla basamayıncada çoluk çocuk bile dalga geçiyor bende biliyorum herkesin yeteneği yok ama sonuna kadar kullanacağım şansımı.ilginiz için sağaloun

Az daha kilo alsan vücuduna gider yaa..Boyuna göre cılız kalırsın o kiloyla..
Korkuyor olabilirsin tabi,en başta özgüven lazım insana,kendine ben bu potaya smac basarım demelisin,çekinmeden doğru adım ve devamında güzel bir zıplamayla,hepsinin başında içine oturan bir hırs duygusu ile amacına ulaşmak hiç de zor değil..

Air Alert III'u hiç bırakmadan ara vermeden bi anda işini bitirmen lazım.Programın ortalarında bırakınca vucüdundaki kaslar gelişmeden çok hassas bi evrede kalıyor ve en ufak birşeyde sakatlanmaya başlıyorsun.Benim başıma geldiği için sölüyorum..
En iyisi yazın başla bu programa 3 ay filan sürüyordu heralde,tam da dolduruyor zaten tatili ama ara vermeden seri bi şekilde talimatlara uyarak yaparsan gerçekten de zıplaman gelişiyor faso fiso değil yani..

ThE STaT

Çevrimdışı eray323232

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #222 : 21 Ocak 2008, 21:27:22 »
herhangi bir topu alıp alçak bir potaya smaç basmak mı beni daha çok geliştirir.yoksa  değmeme 3-4 cm kalan ama basmama 10-15 cm kalan bir yere basmaya çalışmakmı beni daha çok geliştirir,özgüvenimin artmasını sağlar,zıplamamı artırır?şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #223 : 21 Ocak 2008, 22:37:59 »
herhangi bir topu alıp alçak bir potaya smaç basmak mı beni daha çok geliştirir.yoksa  değmeme 3-4 cm kalan ama basmama 10-15 cm kalan bir yere basmaya çalışmakmı beni daha çok geliştirir,özgüvenimin artmasını sağlar,zıplamamı artırır?şimdiden teşekkürler.

Küçük hedeflerden,büyüklere doğru gidilmesi en mantıklısı tabi ki.Başta bi alçak potalara basarsın ama çok alçak olmayan yani nasıl diyim seni az daha zorlayan potalar..Bi bacak ara,ters filan basamadığın potalar olsun,çok da alçak olmasın anlıyacağın.
Daha sonra zaten kendine yavaştan güven gelecektir.Ya ben smaç basabiliyorum diyebilceksin çünkü kendine..Alçak potaların panyaların en üst kesimlerine filan değmeye çalış daha da sonra seni zorlayan potalara geçebilirsin..
Ama bu süreci kısa sürdürtme ağırdan gel ki vücut kendini hazırlama fırsatı bulabilsin.
Ayrıca bu sürede sadece bunları yapmak yetmeyebilir bacak kaslarını çalıştıracak egzersizleri yapmayı ek olaraktan deneyebilirsin..
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2008, 22:40:22 Gönderen: Th3STaT »
ThE STaT

Çevrimdışı Blok kralı ÜMT BCL

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #224 : 30 Ocak 2008, 15:48:20 »
ben 15 yaşındayım bu nların bana yan etkisi olur mu 4 yıl yüzme 2yıldır basket oynuyorum yani spor geçmişim var cevp bekliyorum abilerim <houston> :? :-D