Gönderen Konu: ZO: ''Hala Oynamak İstiyorum''  (Okunma sayısı 3901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
ZO: ''Hala Oynamak İstiyorum''
« : 29 Mart 2008, 16:41:44 »
19 Aralık'ta Atlanta Hawks'la oynanan maçta sakatlanan Miami Heat'in pivotu Alonzo Mourning , o dönemlerde basketbol kariyerine son noktayı koyduğunu açıklasada son zamanlarda çark etmişe benziyor.

Mourning sakatlığından sonra yaptığı ilk açıklamalarda basketbolu bıraktığını dile getirmiş ve dönüş yapmayacağını belirtmişti.

Bugün basında çıkan haberlerde ve Mourning'in açıklamalarında ise dönüş sinyalleri var. ZO, yaptığı açıklamada ''Ben hala oynamak istiyorum. Ama zaman gösterecek.'' dedi.

------------------------------------
NbaTr/KE

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Ynt: ZO: ''Hala Oynamak İstiyorum''
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2008, 16:50:41 »
Benim için onun yeri bambaşka.Ben onu 2006 finalindeki yürekli istekli arzulu oyunuyla sevdim.Onu izlemek bana müthiş zevk veriyor.Geri dönmesi basketbol adına müthiş olumlu bir gelişme olur.Ama alilesinin dönemsini istemediğini duydum,umarım döner lakin zor gözüküyor.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2008, 16:53:12 »
 Ah be ah .. Bu sene sakatlanmasaydı keşke.. Şu takımda herkes kendince oynarken takım ruhunu toparlayabilecek hırslandırıp maça heyecan getirebilecekir isimdi bizim takımdaİnş döner isterim yani dönmesini.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2008, 19:55:36 »
  Bu adam gibisi gelir mi bir daha .... Kontrat peşinde koşan oyunculara kapak olsun adam 40 ına
merdiven dayamış tek böbrekli ve ağır sakatlık yaşamış hala oynamak derdinde helal sana :alkış

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2008, 21:22:41 »
Bu adam bambaşka biri ya .. Ondaki hırs,yürek,basketbol aşkı kimsede yok.. onun geçirdiği sakatlıkları ameliyatları başkası geçirseydi ne olurdu acaba durumu..? Geri dönmesini çook isterim onu takım elbise yerine benchte formayla görmeyi çok isterim ama fiziksel olarak buna ne kadar hazırdır bilemem! Kendini iyi hissediyor ve doktorlarda olur oyna derse neden olmasın..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2008, 21:38:26 »
Bu basketbol bırakma evresi sonrası kumaşı sağlam eski toprak her oyuncuda olan bir şeydir..Yani sahada olma isteği..
(MJ,ZO,Pippen vs vs vs) Bence bir oyuncu kendini madara etmediği son ana kadar onu izleyenlere bir şeyler bahşetmeli..(örn; K.Abdul,MJ,Malone vs vs vs
Herkesin ZO dan bir fazla böbreği olabilir..Ama onun kadar yüreği olan çok az...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2008, 01:31:17 »
Herkesin ZO dan bir fazla böbreği olabilir..Ama onun kadar yüreği olan çok az...

Çok güzel söyledin. Bu söz sonrasında ne desek az olur.
Eğer hala gözlerinde o ışıltı varsa gelir oynar. Tuttuğunu koparan bir insan. Basketbol oynadıkça yaşayabiliyor. Fakat Miami Heat'de ne kadar mutlu olur o da muamma.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2008, 12:06:41 »
  Böle adamlar bana basketbolu sevdirdi.Yane lbj,t mac,vc yada kobe nin spakülater haraketkeri
değil yüreği ile oynayan adam her zaman sevilir yane zo gibileri her zaman rakip taraftarın saygısını
kazanmıştır ve kazanacaktır.

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2008, 12:07:32 »
Böbrek amelıyatı sonrası oynaması ve en düşük kontrata ımza atması bıle büyük bır özverıyken bundan daha fazla özverıyı ancak o gösterebılırdı zaten..

Inşallah seneye dönersın ve bızlere o özledığımız yüreklı oyunundan bır parça daha gösterırsın..

Mesele beklemektir

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2008, 23:14:52 »
Helal olsun vallahi :alkış adam ne hallerde yinede oynamak istediğini belirtiyor kendisini çok severim açıkçası :-D umarım en kısa zamanda nba'de görebiliriz onu. :wink:
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2008, 23:17:25 Gönderen: Kq5 »

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2008, 23:16:20 »
Bu adam önümüzdeki sezon oynarsa hiç şaşmıcam.. Gene fena bloklarıyla kendine birkez daha hayran bıraktıracak bizleri :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı duncan21spurs

• No Trashtalk
  • Rookie
  • **
  • Sadece duvarlar Dönmez.....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2008, 16:16:27 »
Keşke oynasada yine o uçan kaçan adamları yerlere yıksa yine o kaslarını sıkarak bağırsa çağırsa...

Ama bu saatten sonra o güçsüz dizlerle mazallah yerlerde falan sürünüp madara olur Shaq gibi allah korusun biz onu öyle hatırlamayalım . En iyisi oynamasın o ... Cidden ya bırak abi bırak ne oynuyorsun ... bak hala ne diyor ya ...
cık cık cık  :laugh: :laugh:

Çevrimdışı MCGRaDYMaNia

• Rookie
  • **
  • "Wild Wild West"
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sari-lacivert.net
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2008, 16:44:27 »
Zo eğer kafasına koyarsa yapamayacağı şey yok diye düşünüyorum. o zor böbrek ameliyatından döndükten sonra bunu da aşabilir. koca yürekli adamı tekrar görebilmek gerçekten çok güzel olur...

Çevrimdışı emintd21

• Rookie
  • **
  • T I M D U N C A N
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2008, 22:01:49 »
alkışlerı gerçekten hakeden bir basketbol duayeni bir kaleci gibi yaptığı blokları bir daha izleyebilmek güzel olurdu doğrusu. Umarım sağlık durumu buna izin verir. Seni seviyoruz ZO